Hej! Vi är O'Learys Kungälv & O'Learys Uddevalla.

En arbetsgivare för dig som vill

Trivas och ha kul

781-313-9160

Vilka är vi på O'Learys Uddevalla & Kungälv?

Vi är ett växande företag med mål för en balans mellan glädje och utveckling. Utveckling för oss är något viktigt för våra anställdas utvecklingsmöjligheter.

Inom våra restauranger finna olika arbetsområden, allt ifrån bakning till att servera mat& dryck och att leda personalen. Alla Anställda hos har en viktig position med ansvar. Vi har genom alla år haft kollektivavtal och detta är en självklarhet hos oss.

Vi erbjuder våra anställda olika utbildningar, allt ifrån baren till köket och serveringen.

smoky-smelling

VÃ¥ra enheter

Team Photo

O'Learys Uddevalla

O'Learys-restaurang i Uddevalla – en kombination av en klassisk O'Learys med sport på skärmarna och bra mat på borden, samtidigt som gästerna erbjuds en mängd olika aktiviteter i eventcentret


Grundat: 1988
Öppnade: April, 2017
Medarbetare: 15
9142244393

Team Photo

O'Learys Kungälv

Sport på TV, musik, shopping, mat och underhållning i ett moderna köpcentrum i hjärtat av Kungälv.


Grundat: 1988
Öppnar: Mars, 2019
Medarbetare: 18-25
Hemsida

Team Photo

Restaurang & Café Briggen

Restaurang Briggen har mat för alla tillfällen. Allt från en enkel smörgås till en välsmakande lunch eller middag. Allt från en kaffepaus till en jubileumsfest. Valmöjligheterna är många.


Grundat: 1988
Medarbetare: 13
808-441-4210

Team Photo

Varvet by Butlers

Varvet by Butlers är den industrinostalgiska, centrala restaurangen i Uddevalla. Här njuter du av mat, dryck och musik i trivsam och opretentiös miljö, inspirerad av Uddevallavarvet - Bohusläns en gång största arbetsplats


Grundat: 2002
Totalrenovering: 2015
Medarbetare: 10-14
Hemsida

Visa lediga tjänster

Lediga tjänster hos oss just nu

Möt några av våra kollegor

 • Team Photo
  Dennis Zikovic
  Restaurangchef, O'Learys Kungälv
  Vilka är dina dagliga sysslor?

  Mina dagliga sysslor kommer vara att vara i driften i princip hela tiden, jag vill gärna visa vägen, leda och finnas tillgänglig. Har dem frågor så skall jag finnas där för att svara eller att finna fram svar. Jag kommer under dagarna försöka åtgärda alla problem som uppstår, så väl det tekniska som mänskliga.


  Vad är det bästa med O'Learys?

  O'Learys för mig är en fantastisk mötesplats för i princip alla. Man behöver inte vara idrottsintresserad för att uppskatta Olearys utan alla är välkomna, det är jordnära och man känner sig alltid välkommen. Man vet man vad man kommer till och det känns alltid tryggt. Jag själv har alltid haft en trevlig kväll när jag har varit på O'Learys som gäst. Sedan är det ju naturligtvis ett stort plus att det vissas fotboll, hockey och en massa andra sporter. Som anställd känns det tryggt och strukturerad med klara riktlinjer och tydliga mål. Inga krusiduller.


  Vad fick dig att välja O'Learys?

  Jag bestämde mig för ca 1år sedan att jag skulle lämna restaurangbranschen efter 15år och testa något nytt. Men som för dem flesta så kom suget tillbaka efter några månader och likaså för mig, så då passade jag på att fråga om jag kunde jobba lite extra på Olearys i Uddevalla, sakta fick jag några extra pass och efter någon månad så var jag fast i det igen. Det var en gnista som fick igång mitt inre driv och jag verkligen stortrivdes med arbetskollegorna och pulsen på jobbet och sedan har det fortsatt och nu jobbar jag fortfarande några pass i månaden på Olearys i UA och stortrivs med hela conceptet. Sedan när Farhad och Farshad fråga om jag intresserad av projektet i Kungälv kunde jag inte tacka nej, det kändes bara som en självklarhet. Men just detta att jag vart ifrån restaurang livet 1år och jobbat på Carlsberg har fått mig att inse att jag verkligen stortrivs med restauranglivet och det är där jag briljerar. Men varför jag valde Olearys kan beskrivas med tre ord - välkomnande, tydligt och goa kollegor

 • Team Photo
  Christoffer Dahlqvist
  Restaurangchef, O'Learys Uddevalla
  Vad är dina dagliga sysslor?

  Mina dagliga sysslor är att driva O’Learys Uddevalla framåt med drift, schema, marknadsföring, ekonomi, försäljning och den viktigaste biten att personalen skall känna sig delaktiga i vår starka O’Learys familj.


  Vad är det bästa med att arbeta hos oss?

  Vi är som en stor enad familj som ställer upp på varandra, som i sin tur smittar av sig till våra kära gäster, det är en nyckel som många företag ska tänka på enligt mig. Sen att se och höra att en är nöjd och trivs hos oss är en fantastisk känsla i alla dess lägen.


  Vad fick dig att välja O'Learys?

  Oerhört starkt varumärke som varje gäst känner till, samt ett fantastiskt koncept som passar mitt tänk för att utvecklas i det jag gör. Passar min bakgrund inom B2B försäljning, ekonomi och 22 år inom restaurangbranschen.

 • Team Photo
  Mickael Krantz
  Kock, Briggen
  Vad är dina dagliga sysslor?

  Laga mat, göra beställningar, tar fram nya smaker.


  Vad är det bästa med Briggen?

  Familjära känslan gemenskapen


  Vad fick dig att välja Briggen?

  Jag valde inte, jag blev handplockad 😊

 • Team Photo
  Fredrik Niklasson
  Kökschef, O'Learys Uddevalla och Varvet
  Vad är dina dagliga sysslor?

  Arbeta med personalen, köksekonomi, inköp, kvalité och andra dagliga rutiner i köket


  Vad är det bästa med att arbeta hos oss?

  Bra och trivsamt arbetsplats och att man har eget ansvar.


  Vad fick dig att välja O'Learys?

  För att det är en bra arbetsplats och att jag trivs bland mina kollegor.