Egri Dobó István Gimnázium
 

Eseménynaptár


Aktuális információk

304-551-4054

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

A beiskolázáshoz kapcsolódó programjaink regisztrációi elkezdődtek, a regisztrációs űrlapok megjelenése folyamatos. Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel cikkünket!


Tantárgyi versenyek és felvételi felkészítők a Dobóban

Kedves Nyolcadikos
Tanulók!

Kedves Hatodikos Tanulók!

Az Egri Dobó István Gimnázium ingyenes felvételi előkészítő foglalkozásokat szervez a 2018/2019-es tanévben végzős 8. osztályos tanulók részére az alábbi tárgyakból:

Meghirdetjük továbbá az alábbi tantárgyi levelezős versenyeket:

- angol nyelv - történelem - matematika - fizikaAz Egri Dobó István Gimnázium ingyenes felvételi előkészítő foglalkozásokat szervez a 2018/2019-es tanévben 6. osztályos tanulók részére az alábbi tárgyakból:

Meghirdetjük továbbá az alábbi tantárgyi levelezős versenyeket:

Minden érdeklődő diákot szeretettel várunk a felkészítő foglalkozásokra és versenyeinkre!

Bővebb információ, időpontok, az 1. fordulók feladatai, tudnivalók ITT olvashatók.


614-263-9747Kájel Kata kiállítása

236-988-1008 12.e osztályos tanuló képei a galériában új színt jelentenek az egyéni tárlatok sorában. Volt, akinél a tanulmány jellegű munkák, volt, akinél a sokszorosító grafikák, festmények kaptak szerepet, de olyan még nem, ahol a számítógépes grafika ilyen mértékben meghatározó lett volna.

Kata már annak a nemzedéknek a tagja, akik – kis túlzással - előbb alkotnak digitális tollal és tablettel, mint grafittal, szénnel és egyéb hagyományos eszközzel.

Kata munkái megtekinthetőek az waik


Újabb festménnyel gazdagodott a tanári kávézó

Újabb festménnyel gazdagodott a tanári kávézó. Márton Dominika szeptember elején az iskolának ajándékozta egyik akrillal, vászonra készült csendéletét. Dominika az elmúlt tanévben végzett a 12.e osztályban, és sikeresen felvételizett a Magyar Képzőművészeti Egyetem festőművész szakára, így most első éves Bukta Imre festőművész osztályában.

Szép eredményéhez ezúton is gratulálunk és alkotómunkájához, későbbi pályafutásához sok sikert kívánunk. A Dobóban töltött éveit a tanári folyosón látható egyéb képei, a honlapon megtalálható korábbi versenyeredményei is szépen reprezentálják, ezekre mindig büszkék leszünk és a most kapott festményt is nagyon szépen köszönjük.


628-263-2975Novák Blanka sikerei folytatódnak

A 27. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny folytatásaként a Dublinban megrendezett nemzetközi döntőben Novák Blanka, volt dobós diákunk munkáját különdíjjal jutalmazták. Tovább...


Új tanév a médiatárban770-930-1671

Gólyatábor, Tanévnyitó ünnepség, Kis Dobós avató, Biológus avató... Máris elkezdődött a 2018/2019-es tanév. A médiatárban idén is betekinthetük egy újabb Egri Dobós tanév galériájába.


Tanévkezdési információk 2018/2019

 

Kiváló pedagógusaink részesültek elismerésben

Idén is elismerésekkel, polgármesteri kitüntetésekkel díjazták a város kiváló tanárait, tanítóit.

A Közgyűlés öt kiemelkedő munkát végző pedagógusnak ítélte oda az Eger Kiváló Pedagógusa kitüntetést, példaadó szakmai munkájuk elismeréseként.

Köztük, iskolánk kiváló pedagógusa Pribéliné Téglás Andrea is elismerésben részesült, aki 1995 óta az Egri Dobó István Gimnáziumunk ének-zene szakos tanára, mesterpedagógus. Az iskolai kórusunk vezetője, aki sokat tett a zenei tehetségek felfedezéséért és fejlődéséért. Tanítványai országosan is kiemelkedő eredményeket érnek el a zenei versenyeken. Aktívan bekapcsolódik város zenei életébe és kulturális programjaiba.

Kiemelkedő munkájának elismeréseként, 2018. június 1-jén Hegyiné Póta Borbála az Egri Tankerületi Központ kiváló pedagógusa címet vehette át.

Mindannyiunk nevében, szívből gratulálunk az elismerésben, kitüntetésben részesült kiváló pedagógusainknak.

Sajtómegjelenés:


Kínai nyelvoktatás Heves megye egyetlen iskolájában, az Egri Dobóban!

Heves megye egyetlen iskolája, ahol kínai nyelvet tanulhatnak a diákok második idegen nyelvként.

A feltételek ideálisak:

  • kis létszámú csoportok,
  • nyugodt környezet,
  • pályázati lehetőségek külföldi utazásokra, tanulmányokra,
  • heti 5 órában anyanyelvi tanár.

(785) 262-4764